Club est rencontre geraardsbergen

club est rencontre geraardsbergen

Bovendien slaan we, naar aanleiding van de dag van verzet tegen armoede, de handen in elkaar met de Antwerpse verenigingen waar armen het woord nemen. ST ghislain EN borinage (0816) - ascenseurs strepy-bracquegnies (17505). Zowel de bewoners als het gebouw moeten weg. Jan De Smet (bekend van De Nieuwe Snaar) luistert de brieven met mooie liedjes. . Staat het Huis van het Kind open voor gezinnen met kinderen en professionelen. Organisatie: Werkgroep armoede Ninove (Deze werkgroep is een samenwerking tussen CAW Oost-Vlaanderen, Lejo vzw, RWO ARA vzw, Kind Gezin, Vrij CLB Ninove, Stad Ninove, Teledienst Ninove en ocmw Ninove). De 14h30 à 17h30 : Foire de lAgir sur la place dArmes. Hij leest ook een selectie voor uit de Brieven van Dikke Freddy. Staten en verenigingen werden hiermee opgeroepen armoede op de agenda te zetten en praktische stappen te ondernemen om armoede daadwerkelijk te bestrijden.

Club est rencontre geraardsbergen - Les Clubs

Ga op stap met een ervaringsdeskundige in armoede, breng een bezoek achter de schermen, ga in gesprek met mensen in armoede na een film in het stadhuis, Schrijf je vanaf 17 september in via Gentinfo ( of nt/tamtamtegenarmoede). Houthalen-Helchteren, ieper, kortemark, kuringen, la Louvière, leopoldsburg. Toch zijn de resultaten gemengd, soms zelfs catastrofaal. Organisatie: Vrije Basisschool Windekind.s.m. Wereldwijd komen op deze dag mensen samen om eraan te herinneren dat armoede een schending van de mensenrechten. De film daagt ieder van ons uit om de vraag te stellen: kan ik een deel van het probleem zijn?

Club est rencontre geraardsbergen - Rencontres ados

La «pauvrophobie» mène à une vision collective tronquée de la pauvreté et des solutions à y apporter. De bewoners worden door de lokale overheid als parias beschouwd. Meer info: Sociaal Huis Bredene, Sociale dienst, Duinenstraat 106, Bredene Brussel-Bruxelles Une journée contre la Pauvrophobie: conférences, ateliers, débats  - vrijdag 12 oktober,.45-16.30.

Un commentaire sur “Club est rencontre geraardsbergen”

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués *